Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 13 de novembre del 2010

Nova aventura d'alguns dels membres dels Laxen



Alguns els membres fundadors del Lax’n’Busto han decidit crear una nova entitat cultural i educativa al Vendrell sota el nom Associació Lax’n’Rock música, educació, cultura i lleure.

Aquesta associació es una entitat sense ànim de lucre formada entre d’altres membres pel Pemi Rovirosa, el Jimmy Piñol del grup Laxn’Busto que pretén donar difusió a tot tipus de projectes musicals, culturals, d’educació i de lleure adreçats a infants i joves.

L’entitat vol ser una referència d’associació de proximitat al territori que ofereixi activitats educatives de qualitat a escoles, ajuntaments, associacions de mares i pares i altres entitats socials.

Aquesta entitat de moment gestiona dos projectes educatius; Lax’n’Rock a les aules i Casal Xic. El projecte Lax’n’Rock a les aules és una iniciativa de l’associació que ja fa uns anys que funciona amb molt bona acollida. Està adreçat especialment a centres de primària, secundària i batxillerat, escoles de música i tot tipus d’associacions educatives adreçades a joves i adolescents. Els ofereix l’oportunitat de conèixer de primera mà la feina dels músics. Des de la creació d’una nova cançó fins als concerts en directe, passant pel treball en grup, l’enregistrament d’un disc en un estudi professional, la fabricació, la promoció i la distribució a les botigues, així com en les noves tecnologies, donant a conèixer a joves i adolescents l’esforç, dedicació i preparació que hi ha al darrera d’un treball musical.



Per altra banda, El Casal Xic és una nova experiència educativa adreçada a tots els infants i joves de 3 a 14 anys del Vendrell i comarca. El projecte s’inicia amb el Casal Xic del proper Nadal i tindrà continuació amb el Casal Xic de Setmana Blanca coincidint amb les vacances escolars del març, el Casal Xic de Setmana Santa i el Casal Xic d’estiu. És fruit de la gran acollida que han tingut aquest estiu dins els Casals d’estiu organitzats per la Ballarruga.

Cada casal tindrà un punt d’interès diferent adaptat al cicle natural de l’any (Nadal, Setmana Blanca, Setmana Santa...). En aquest punt en el temps es treballarà des de la vessant del coneixement de les festes populars del nostre entorn a partir de diferents activitats musicals, lúdiques, educatives i culturals.

Es portaran a terme entre d’altres activitats, un taller de ràdio, taller de música i cant coral, taller d’audiovisuals musicals, taller d’escriptura i il·lustració, taller de teatre musical, taller d’expressió plàstica, taller d’estètica i maquillatge, taller de cuina, taller d’infermeria i primers auxilis, gimcanes i grans jocs, esports (bàsquet, futbol, escacs...), visites i sortides culturals a diferents indrets del municipi, visites de diferents personatges relacionats amb el centre d'interès i concerts conjunts al finalitzar cada activitat.

El Casal Xic de Nadal és realitzarà els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del 2010 i 3, 4 i 5 de gener del 2011.

L’horarì serà de 9 a 13 hores amb opció del servei d’acollida al matí de 8 a 9 i al migdia de 14 a 15 hores. Les inscripcions es faran del 22 de novembre al 17 de desembre de 9,15 a 10 del matí i de 5 a 6 de la tarda a l’Institut Andreu Nin. El preu és de 65 euros.

Podeu tenir més informació entrant a la pàgina web www.laxnbusto.com i clickar la pestanya del projecte.
PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU TRUCAR A
LA CHELO ALITE 650.41.80.66
o escriure’ns un correu electrònic a
casalxic@yahoo.es, casalxic@gmail.com
i us donarem tota la informació que necessiteu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

però que és, ONG, associació o una nova empresa d'extraescolars i casals?

pilar