Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 22 de juny del 2020

101 dies i butron a la ferreteria Jaume del Vendrell


Portem 101 dies i ja podem sortir des d'ahir amb tota normalitat. Hi ha gent a les platges  però no és com els altres anys. Falten la part de turistes estrangers que suposo que amb els dies aniran venint. També aniran obrint els hotels de casa nostra perquè sinó obren els hotels no en podrem fer res d'aquests visitants.
Avui ha sortit a les notícies que han fet un butron a la ferreteria Jaume per robar en el seu interior. En aquesta comarca és el lloc ideal perquè està ben comunicada amb tot arreu i en una hora ets on vulguis de Catalunya i hi ha pocs efectius per controlar tot el territori.
Avui toquen unes fotos de la nova imatge de la Caixa de l'Avinguda Baix Penedès del Vendrell que ja forma part de la història. Ara de moment al Vendrell tenim tres oficines, la del Dr. Robert, la de l'Avinguda Catalunya i la de Coma-ruga on deuen estan fent el Feder que segurament també hauran de treballar aquest agost sinó no arribaran a temps. Seguim endavant. Unes comarques d'Osca han passat a fase 2 pel rebot de Coronavirus. El perill el tenim entre nosaltres.