Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 15 de juny del 2020

94 dies i la monarquia en qüestió


Ja portem 94 dies a casa. Avui fa solete diuen que demà i passat farà mal temps. Estem en un juny que no fa ni gota de calor. A veure si vindrà de cop després. Mai se sap. Diuen que aquesta setmana tots estarem en fase 3 i podrem anar d'un lloc a un altre. Espero que ho facin abans no arribin els turistes a casa nostra. Diuen que el lloguer d'autocaravanes ho està petant aquest any. Avui fa un any que van entrar els nous alcaldes a Espanya. Aquí al Vendrell avui se celebra un any d'optimisme taronja amb una mica de sal de mar i hereus de Cdc.
Ahir a la Tv3 varen fer un reportatge sobre la monarquia espanyola que fins fa poc era una cosa impensable. Aquí la monarquia ha estat un dels grans protegits d'aquest país que ningú gosa questionar, però poc a poc van sortint cosetes perquè aquesta xarxa de silencis i complicitats de mica en mica es va trencant per persones noves que ja no combreguen amb les imposicions com s'ha fet fins ara.
Avui som dilluns i en una nova setmana i fins i tot menys estarem tots en una nova normalitat. Enguany les vacances seran com abans es feien, per aquí prop i donant vida al Km 0 i poca cosa més. Entre una cosa i l'altra, la cosa no està gaire alegre. Aquest cap de setmana passat ja hem tingut lliga i el Barça i l'Espanyol han guanyat en els seus partits.