Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 19 de juny del 2020

98 dies confinat i pleguen els administradors de la Festa Major


Portem els 98 dies a caseta i ahir es va llençar la gran notícia d'aquest estiu. Els 6 administradors del Vendrell que no cobren un duro per fer la seva feina que porten treballant a tope des de setembre que han fet tres o quatres festes majors han plegat perquè ningú assumeix responsabilitats. Després de lídiar amb els poders factics, Vtv's i altres lobbis municipals, després d'una moció aprovada en contra del seu paper, doncs s'han cansat i pleguen. En aquest poble algú ha de prendre decissions que això és una cosa que va amb el preu i ningú ho fa i clar. Ells que són uns voluntaris molt pencaris han dit que prou que fins aquí. Altres cops ja havien plegat alguns membres que s'encarregaven de l'organització de la festa major, però mai fins ara s'havia vist un aqui ho tens i fes el que vulguis. Una decissió molt valenta i que ha suposat molta pena per als seus protagonistes perquè son gent que quan fan una cosa hi posen tota la carn a la graella, però si els altres passen de tu, doncs el que toca. Per altra banda hi ha una lluita amagada de moltes entitats del Vendrell que han dit que ells amb aquestes condicions no ballen, ni surten que donin, i volen garanties que així es faxi,. la part que els hi correspon de subvenció a obres socials i similars. 
No és normal que 3 dies abans d'inaugurar Turismar es digui que no es fa. Les coses s'han de dir quan toca perquè hi ha moltes persones i interessos pel mig i cadascú ha de tenir marge de maniobra per poder buscar alternatives. 
Moltes felicitats per la gran tasca feta i que la vostra postura us honora. El Vendrell i tot arreu està ple de si buana per això anem com anem. 
Avui el Vendrell està ple de gent de Barcelona que ha vingut a casa nostra per gaudir d'aquests dies. Esperem que no passi res. Avui surtirà per les xarxes un nou video que compara el Vendrell amb l'Arcàdia grega. Encara no l'he vist.