Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 13 de març del 2009

El futur del Cor Orfeó del Vendrell no està molt clar

El Cor orfeó del Vendrell ha fet un anunci per buscar nous membres. Una gran iniciativa. Crec que aquest cor no està en una de les seves millors èpoques, perquè de mica en mica està perdent cantaires per diferents motius. Els membres del Cor Joves Veus que per edat haurien de passar a aquesta formació no ho fan. Suposo que tindran els seus motius. Potser que algú comenci a entendre el perquè de tot plegat perquè quan abans les coses estiguin una mica clares, la solució podrà ser millor per tothom. Crec que hi falta comunicació o potser es fa necessari un canvi de rumb. No ho sé, però la cosa no xuta com ho hauria de fer.

1 comentari:

Albert Recasens ha dit...

Hi ha massa diferència d'edat entre Joves Veus i la mitjana de l'Orfeó i això fa mandra als cantaires que pleguen dels Joves Veus, ho dic per experiència pròpia. Ho acabes deixant i després fa mandra tornar-hi. A part d'això personalment penso que s'hauria de fer un canvi de rumb en la filosofia de l'Orfeo, sobretot en el repertori, massa clàssic pel meu gust i poc atractiu a ulls de la gent que ha de fer el pas.
La iniciativa de l'anunci està molt bé però no se si aquest tipus d'anunci farà que algú s'hi apunti, espero equivocar-me.