Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 5 de juliol del 2009

Molts cartells "en venda" al Roc Sant Caietà

Feia dies que no anava al Roc Sant Caietà de Roda de Barà. Hi havia molta gent fent caliu, però m'ha sorprès la multitud de cartells d'en venda que hi ha en aquesta petita illa amb reproducció de diferents espais simbòlics espanyols. Realment és una zona molt bonica que moltes persones utilitzen per passejar o fer-se fotos. És una llàstima que es vagi perdent. Potser s'hauria de buscar algun sistema perquè es mantingués ben cuidat. Òbviament s'hauria de buscar un sistema per treure aquells cartells tan coneguts d'"en venda"

2 comentaris:

Sonia Mirambell ha dit...

Amb sap molt de greu, hi anava molt als anys setanta, i després també, vaig coneixa una Sra. de Lleida mig-fundadora de Sarroca i al dir el nom com tal ella i els seus el reconeixien, varem xerrar una bona estona...i... Llàstima, no entenc que no s'hagi promocionat be, bones estones omplen els meus records.

elbosquefantasma ha dit...

Si, si "en venda" hay más carteles que gente sentada en las terrazas.. Han salido por toda la costa, aprovechando las cuatro sombrillas en la playa. Y que en esta época todavía hay carteles con "En alquiler", y no sólo para temporada también para todo el año.