Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 7 de juliol del 2009

Pobre Jackon porta més d'una setmana d'aquí cap allà

EL dia 26 de juny va morir la figura, el geni, el millor, el símbol Michael Jackson i no és fins avui, dia 7 de juliol que l'enterren. Suposo que el deuen haver tractat o algo i tot i això una setmana el cos deu estar fatal i el seu que estava molt medicalitzat. M'agradaria veure de prop la seva imatge actual després d'una setmana donant tombs cap aquí i cap allà.

4 comentaris:

Sonia Mirambell ha dit...

UauuuuH, a mi no!!!!!
Prefereixo recordar els seus bons moments!
A vegades un és víctima de sí mateix, es perd el control de la pròpia identitat i axó es molt perillós!

elbosquefantasma ha dit...

En Michael Jackson, todo es ya desproporcionado. Vi un documental, donde al final ya se empezaba a hablar de una especie de idolatría al hombre, se empezaba a transformar en un movimiento, da igual lo que se dijera de él. Y así ha acabado. Grandes cosas tendremos que ver

Pipo ha dit...

"Living with Michael Jackson", aquest era el nom del documental de la BBC al que fa al·lusió elbosquefantasma, per qui volgui buscar-ho per internet.
Jo no era gaire fan d'aquest cantant, però reconec que en algún moment de la nostra vida, a tots ens va impressionar. Jo recordo la seva actuació a un festival del 25é aniversari de la mítica Motown. Recordo que el van transmetre per TVE amb comentaris d'un locutor de RNE3, no recordo el nom. Em va impressionar. RIP MJ

Nuria Miró ha dit...

Suposo que el deuen haver sotmès a alguna mena de momificació, perque si no això, al juliol, no ho aguanta ni en un congelador de Pescanova.