Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 9 de juliol del 2010

Un exquisit retrat de la política municipal i dels seus aprofitats


Una de les obres més esperades de la cartellera baixpendesenca es va presentar ahir dijous. La K-mama de Calafell després de mesos i dies d'assajos estreneva la seva proposta teatral. Aquest cop els protagonistes eren els polítics d'un petit poble que tenien uns costums un xic censurables. Davant aquest situació ens trobem tot un personatge amb el seu ajudant que s'aprofitaran de tot plegat per treure partit a la seva manca de recursos. Tot això amb música de la trinca i molt ben amanit amb els actors de la Ka-mama on podrem trobar des del Josep Maria Papiol,f ins un ja prou conegut Josep Sants i un Tomàs Cachinero que era una de les seves primeres apariccions passant per altres intèrprets. La proposta es tornarà a representar avui divendres i demà dissabte a dos quarts d'onze de la nit al teatre Auditori de Calafell. Una obra dirigida per Josep Mèlich. Us la recomano. Són dues hores que donen molt de si.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Tots units per el be del Poble!
Gracies per la teva critica, i al valor que li has donat a la nostra feina. Haig de afegir que el vestuari ha estat molt currat, sort de la Teresa Bolet i la Dolors Mercader dirigides sempre per la Gran Rosita del Rio! Els altres comparses anavem fent cops de ma de tant en tant, crec que de vegades ajudavem a caure!
Ah! voldria demanar-te si tens alguna foto més i si me la podries passar. Jo també havia d' actuar, pro per problemes de salut no ho vaig poder fer cap dia, i m' agradaria tenir-ne un record grafic.
Soc la Munsa Kanals, nascuda a Santa Oliva i resident a Calafell.Gracies per endevant.

Unknown ha dit...

Moltes gracies MIquel per totes les fotos que m' has enviat! Estic super feliç!
Fins aviat.
Ah! I gracies per la "critica" al Baix Penedès.