Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 26 de juliol del 2010

Versió personal del Track Baix Penedès


Quan vaig escoltar el veredicte del Track Baix Penedès em vaig quedar patidifuso. No ho acabava d'entendre, ni de veure que guanyés el Saura. El tiu és l'home orquestra, una persona molt original i amb personalitat, però que guanyés això ja són figues d'un altre paner. Em van agradar molt La sombra que no els coneixia. Hip Hop del Vendrell de qualitat i també el Crueladevil que van mostrar el seu nivell. No sé, peò ja veig que per fer de jurat seria un inepte. Sobre els Suaves molt bé. Em van agradar molt. Els músics són genials i el cantant tot un personatge que mai ha sabut cantar i berrejant ha arribat on ha arribat. Potser ha intentat cantar algun cop, però no és el seu fort. Aquí teniu una foto d'un gran descobriment que varem fer ahir. El seu nom artístic és el Pep Bassa i hi ha gent que ens confon pel Vendrell. Aquí teniu la prova gràfica

8 comentaris:

Albert Recasens ha dit...

Per no perdre la costum no acabo d'estar d'acord amb tu.
A mi La sombra i Los Suaves no em van agradar.
Coincideixo amb tu amb lo de Crueladevil i destacaria per sobre de tots a Unnombrebonito, que, curiosament, sent l'únic grup del Baix Penedès dels que van estar a la final del Track general ahir no van guanyar. Per tan, com és que si Pau Saura va guanyar ahir no estava a la final del dissabte?
Misteris

Anònim ha dit...

Això de la norma de classificar-te per la final de millor grup de Catalunya i també poder optar a millor grup del Baix Penedès s'ha de pulir una miqueta, perquè no pasi com ahir amb els unnombrebonito. En quan a Pau Saura, i amb tots els respectes, per a mí no té cabuda en concursos d'aquest tipus.

Lluís Camell ha dit...

Doncs ja podeu dir el que vulgueu però la música és transmetre i en Pau Saura va ser com a mínim el que més va despertar el públic.
Jo prefereixo l'aposta d'en Pau Saura a grups que tots sonen igual i em deixen totalment indiferent.

Per mi just guanyador. Estic segur que si avui, a molts dels que van estar tot el concert, li preguntes per un nom molts et diran: Pau Saura!

Anònim ha dit...

No estic gens d'acord amb el Lluis Camell, parles de la capacitat de transmetre d'una manera objectiva quan no deixa de ser un gust o una sensació personal. Per a mí Un Nombre Bonito són els mereixedors del premi del Trak o del premi al millor grup de la comarca, en tot cas si no són ells el millor grup de la comarca menys ho és el Pau Saura...que per mi només és un jipiguay...

Anònim ha dit...

Com deia en anteriors entrades el propi Miquel, això de la música és molt subjectiva, i s'haurien de fer premis segons uns estils concrets, com fan als grammys, brits awards...
Jo personalment, al Pau Saura no l'hagués seleccionat. Això sí, li tinc molt de respecte pel que fa ara i pel que ha fet amb d'altres grups, però si el poble i el jurat és soberà, amén.

Jorge

Lluís Camell ha dit...

Així doncs segons l'anònim tot el jurat i el públic va escollir com a millor un jipiguay... vaja!
Entenc que no t'agradi ja que és una aposta arriscada, però d'aquí a descalificar!! Penso que no cal.

Els "Un nombre bonito" són molt bons,igual que tots els altres que eren finalistes.

Això és el que té un concurs, que és valora més d'una opinió..

Felicitats a tots els finalistes.

Anònim ha dit...

Crec que guanyés Pau Saura es precisament una mostra de criteri. També recordar que també hi havia vot popular i aquí sense conéixer les dades però podria ficar la mà al foc que Pau Saura va guanyar de carrer.
Una proposta diferent, original, difícil de trobar i el més important com demostra la discussió que s'está tenint no deixa indeferent que és un valor afegit molt important.
Jo el problema que he tingut amb aquest Track es que m'han deixat indiferent el 90% dels grups.

Moltes felicitats a tothom i bona resaca post-festa major

[sandreta] ha dit...

Aquest clon el veuràs lligat amb activitats infantils: és l'encarregat de difondre el kapla, aquestes peces de fusta que serveixen per fer blocs de construccions.