Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 14 d’abril del 2009

Tots junts en l'homenatge a la República al Vendrell

Avui a dos quarts de vuit del vespre hi ha haurà una ofrena floral al cementiri del Vendrell en honor a la República. Fins ara hi anaven primer uns i després els altres. Enguany s'han unit i per primer cop a la història el PSC- ICV I EUiA aniran junts en aquest acte. No sé que fa ERC, però és molt important aquest signe d'unitat d'una cosa tan nostrada. Per fi preval el sentit comú sobre el que cadascú hi vagi pel seu compte. Enhorabona companys.

2 comentaris:

Lara ha dit...

avui avui... un dia com cal

Laia Gomis ha dit...

L'acte d'avui ha estat molt lluït,un fet que convé resaltar i remarcar. Un èxit que ha estat possible gràcies a totes les persones del PSC i ICV-EUiA que s'han sumat aquest acte, a tots ells, les meves sinceres felicitacions!

La intenció inicial era que el PSC, ICV-EUiA i ERC celebressim l'acte de manera conjunta però no ha estat possible perquè ERC va decidir no sumar-se aquest fet. De totes maneres, hem apostat per tirar endavant aquesta idea i crear un precedent que esperem que es mantingui a la nostra vila durant molts anys.

El difícil és engegar però una vegada s'ha donat el primer pas, només ens resta continuar i fer aquest acte cada any més participatiu.

Cordialment,

Laia