Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 28 d’abril del 2009

Moment pel canvi polític a la comarca

Si algú es vol presentar a les eleccions del 2011 és el moment de començar a planificar i fer coses. Els grans partits viuen víctimes dels seus propis herois i no mostren que entri gent nova. La imatge que ha donat ERC, la veritat és que tothom la coneix i no crec que sigui la millor. És el moment d'ICV, EUIA i altres opcions independents amb gent nova que tingui ganes de fer coses i que aquesta comarca d'una vegada per totes es miri el melic i vegi realment el que hi ha. Molta gent ja està cansada de grans somnis i projectes. A mi m'arregles el carrer sense pagar un duro i potser et voto i tot. Si realment és vol fer alguna cosa per la comarca ara és el moment de començar a moure fitxa. Endavant. Queden dos anys que passen volant. Anims i que guanyi el millor, després els pactes decidiran qui mana i qui farà d'alcade.
Al Vendrell estic a l'aguait dels Amics del Progrés. Diuen que això no els va, però esperarem a veure com es mouen en els propers mesos.

2 comentaris:

elbosquefantasma ha dit...

Esperemos que los cambios, salgan del programa de Política y llegue a la Matrix de la realidad.
Y que sean para bien, claro.

Maimónides ha dit...

Bé, potser el problema es que els representants que hem votat i que hauríen de ser propers a la realitat del territori potser no ho son tant.

Potser ho donen tot per sabut.

Jo el que faria seria que un grup independent, es a dir, no lligat a cap força política fes una tasca d'estudi seguint la metodologia AS-IS / TO-BE, on haurien tres fases ben diferenciades:
-diagnòstic situació inicial (AS-IS)
-on volem ser-hi (TO-BE)
-redactar el conjunt de recomanacions per arribar a la situació desitjada.

Un cop publicat aquest document, ningú podría al·legar ignorància sobre els problemes i necessitats reals de la nostra comarca.

Temes com poden ser la situació de la Atenció Primària, les polítiques de seguretat i immigració, la destrucció brutal de llocs de feines, els canvis d'infraestructures per que la comarca sigui competitiva, l'estudi del teixit empresarial i els canvis als que molts estaran abocats, els serveis socials i l'atenció a la dependència, la educació, la política agraria...

Hi han masses temes a la taula com per ignorar-los.