Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 25 de març del 2011

Els crítics anònims: Trolls

Una bona amiga d'Albinyana em va ensenyar una paraula màgica per definir a les persones que escriuen al blog i no s'identifiquen i generalment ho fan per no deixar gaire galdós al interessat. Jo crec que tothom ha de dir el que pensa de les coses, però el que ha de fer la gent és dir el nom i cognoms per donar-se a conèixer. És molt fàcil criticar anònimament. Ja som grandets. Si no són capaços de dir qui són tampoc s'ha de donar més importància el que diuen. Tothom té dret a ser feliç com vulgui.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon nom Miquel!!

I als blocaires que escrien coses sense saber de que parlen ni escriuen els hi podem dir TROL.LEROS!!!!

P-A ha dit...

que un blog tingui trolls és tot un honor, això vol dir que s'ho mira molta gent, fins a un determinat nombre de visites no hi ha trolls, felicitats!

maria ha dit...

A mi tenir trolls al blog em fa poreta... no saber qui està darrere del comentari és molt desconcertant!

Pemi ha dit...

Maria, quina expressió més maca "em fa poreta...". Excel.lent!!

Anònim ha dit...

Un TROLL és un polític, i aquests en sabem els noms i cognoms. Els TROLLS embruten, contaminen i sobretot menteixen, això és un TROLL. Algú que des de l'anonimat expressa una opinió, aporta una crítica, senzillament s'expressa dins de la llibertat podent donar noms o mantenir l'anonimat, és una opció, discutible però dins de la llibertat d'expressió.

Pemi ha dit...

Qui no vulgui tenir opinions anònimes al seu bloc ho te molt fàcil, es tracta de dir-ho expressament i prohibir-ho tècnicament.

Ara, llavors s’ha d’estar preparat per una baixada important de seguidors i participants.