Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 21 de febrer del 2009

Boicot al Carnaval de Calafell

Hartos de que nos discriminen y nos ninguneen, os informo a todos aquellos que se sientan de Segur que mañana sábado a partir de las 23hs, un grupo de amigos de Segur nos vamos a plantar en el Paseo Maritimo a la altura del puente para intentar desviar la Rúa y hacerla subir por el puente como se ha hecho todos los años.No sé si lo conseguiremos pero como mínimo haremos saber nuestro malestar. No tenemos intención de hacer una protesta violenta pero si hacerles llegar a todos nuestro malestar.Si te identificas con nosotros hago desde este blog un llamamiento a la sublevación de tanto mangoneo y creo que ésto debería ser el comienzo de una actitud ante tal discriminación que venimos sufriendo. Basta ya de ser títeres en manos de ....... de tres al cuarto.OS ESPERAMOS. Cacerolada y a disfrutar del Carnaval".

Això és el que volen fer avui en el carnaval de Calafell. A veure que passa. Poden tenir raó o no, però és el que hi ha i al final sempre queden putejats els de la rua que no tenen res a veure.. Us aviso

1 comentari:

Blog de Segur ha dit...

Al "blogdesegur" hem donat ressó a la iniciativa i alguns allà hi serem.

La Rua ja va quedar putejada quan la van reduir d'aquesta manera, es van carregar la de Segur i ara a sobre passa per un lloc que volen que sigui ''loc de pas''. Ja anava be abans, peró volen canviar les coses al seu gust.

I no farem cap mal a la rua, ni a ningú. Anem a fer una protesta pacífica tot i que sonen veus que diuen que s'ha convocat un bon contingent de policia-mossos. Si hi ha violència sera d'ells, no dels que organitzen la protesta (veins, mestresses de casa, membres de/i associacions veinals...)