Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 2 d’abril del 2020

21è dia confitat.Dades d'atur alarmants

Avui han donat les dades d'atur per la tele del mes de març. Les més altes de tota la història. Més de 3 milions de persones i encara no surten tots aquells afectats pels Ertos. Ara toca les administracions públiques buscar la manera més lleugera per sortir de tot això. Ens hem de moure ràpid i donar els diners aviat, no pas al desembre si seguim tot el procediment. Ara ja es comença a fer pesat i més en aquest principis de mes quan venen els tributs i factures vàries que qui més qui més ha d'abonar. La cosa segueix Netflix ho està petant aquests dies. Després d'aquest confinament sortiran els nous artistes que durant aquests dies s'han estat preparant a casa. Músics, poetes, pintors i molts altres professionals estan aquests dies treballant les seves potencialitats i a veure si després la cosa s'anima.
Crec que el curs escolar ja està acabat. Estem a l'abril i estem confinats. Poc a poc van caient fires, festivals, concerts i altres trobades multitudinàries que millor ajornar o eliminar que esperar el darrer dia per a veure que passa.
Ara s'ha de pensar en salvar les empreeses, autònoms i gent de pocs recursos. Aquests dies tampoc ha funcionat l'economia submergida que dóna pa a moltes persones que no arriben a uns mínms. S'ha de treballar en el dia després de tot això. Calen mesures per activar aquest motor que aquí al Vendrell sempre ha anat per sota de la resta de Catalunya.