Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 5 d’abril del 2020

24 dies, aprofitem els balcons interiors


Portem 24 dies a casa. Avui i ahir fa molt bon dia, però diuen que plourà en els propers dies. Com toca en aquests casos aprofitem el balcó per sortir una estona i prendre vitamina del sol, sinó quan sortirem d'aquí semblarem tots malalts. Ara ja es parla de sortir i amb dates i tot, però ves a saber quan ho podrem fer. Encara que ja haguem superat la corba, però si tots ens llancem als carrers i places podem tornar a estar una temporadeta més tancats a casa. Si ara és difícil a l'estiu la cosa encara és complica una miqueta més. Això es nota molt amb el canvi de l'hora. Si és fosc afavoreix l'estar a casa, però portem una setmana amb l'hora nova i costa una mica més d'acostumar-nos
Ahir ja van dir que els darrers a fer vida normal seran els estadis de futbol i grans concentracions de gent, per tants els concerts i festes populars encara en tenim per dies. Ara estem ajornant o suspenen actes al maig, jo crec que a  juny també aniran caient. La cosa ha d'anar de poc a poc.
A veure com ens deixaran anar, potser ens hauran de fer a tots proves del covid per estar segurs. Ja poden anant comprant testos que vagin bé.
Ja tenim la situació normalitzada a casa. Ara podem aprendre i repassar coses que teníem pendents. Hi ha temps per tot això. Aquí sembla tot bastant tranaquil i cadascú es va adaptant a la nova vida. Seguim endavant. El wifi ajuda molt i també la lectura i la cuina i els jocs.