Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 21 d’abril del 2020

39 dies i seguim amb el teletreball


Ja quasi portem 40 dies a casa i seguim amb el teletreball connectats com si estessim a la feina. Potser quan acabi tot això ens costarà tornar a la feina després d'aquests dies que tot ho teníem a casa. Suposo que moltes empreses públiques i privades a partir d'ara legislaran sobre el món del teletreball. Alguns ja ho havien fet, però a altres els hi costa més estar al dia.
Avui segueix plovent i sembla que la cosa s'acaba. Aquesta primavera està plovent més del normal. És ideal aquesta pluja pel camp i per les plantes de les segones residències que estan al carrer i no les pot regar ningú.
Cada dia vaig rebent promocions d'establiments del Vendrell i comarca de tot tipus per compra vi, cervesa, canelons congelats i també tint pel cabell que molta gent deu estar ja desperat amb això de les pelus. Aquest gremi i el dels advocats serà del que més anirà quan acabi tot això. Aquesta foto són companys meus de feina que són educadors de carrer i aquests dies estan en contacte amb els joves per aclarir dubtes i per donar un cop de mà als estudis.