Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 12 d’abril del 2020

31 dies confitat i company mediàtics


Portem un mes a caseta i encara no sabem quan sortirem. El govern d'espanyol ens prohibeix sortir de casa excepte en casos justificats i per altra banda ens vol fer anar a treballar demà o dimarts. això és una cosa que no s'entèn. És una mica il·lògic tot plegat perquè demà o dimarts la gent haurà sortir per anar al curro. Alguns sectors encara estem a casa, però la majoria de gent no tindrà altre remei que anar a treballar en un país sense prou test per tothom ni prou mascaretes. És una vergonya. Esperem que la gent cumpleixi els requisits i no ens haguem d'estar fins la Fira del Pilar aquí a caseta.
De mica en mica, anem fent relacions amb els veïns. Alguns no en coneixíem i de mica en mica ens anem coneixent i saludant. Això de sortir a les 20 hores a aplaudir crea molts llaços. Per altra banda, també amb el solet que fa aquests dies ens passem alguna estoneta al balcó prenent l'aire o el sol depèn del balcó on estem.
Avui he vist la missa de Pasqua per la televisió per la 2. Estava oficiada pel Papa. Hi havia una persona a casa banc. Molt trist tot plegat. Hi ha programes de televisió com Tu cara me suena que ja reposen programes i no en poden fer de nous perquè clar estem confinats.
Una de les persones que estudiava amb mi és l'`Àlex Arenas que és professor de la Rovira i Virgili que és un dels científics que està amb tot això del coronavirus. Ell és físic i explica com ha d'evolucionar tot això segons ens comportem. Ell és un any més gran que jo i estudiava un curs abans que jo i feia anys que no sabia res d'ell. M'ha fet il·lusió que companys de l'Insti ocupin el lloc que es mereixen en la nostra societat.