Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 16 d’abril del 2020

34 dies i pensant en Sant Jordi


Les morts per coronavirus han augmentat perquè ara han buscat les dades de les funeràries perquè fins ara les dades procedien dels hospitals. Hi havia gentq ue moria en residències o a casa que també ho feia per coronavirus. Ara la cosa s'està fent amb dades més serioses. De totes maneres fins que no hi hagi test per tothom no podrem saber de què ha mort cadascú. 
Ara estem a les portes de Sant Jordi. Tot i que la festa del llibre l'hem passat al 23 de juliol una mica abans de la festa major del Vendrell que ja veurem com queda com la resta de festes populars d'aquest país que sembla que la cosa costarà dies amb que la cosa torni a la normalitat. Fins que no trobem vacuna o tractament efectiu no podem jugar-nos la pell. A més ara entrem en una època de molta misèria que afectarà a moltes famílies.
Aquesta proposta que m'ha arribat pot estar molt bé per viure el dia de Sant Jordi d'una manera oficial. Encara que no podem sortir podem donar vida a aquesta iniciativa i també podem comprar un llibre per internet i aquell dia anar a buscar-lo a la llibreria més propera de casa. Ahir va venir el tècnic d'informàtica i va arreglar el tema una mica. Ara ja tenim més velocitat, no tant com hauríem de tenir però anem una mica més ràpid. Fins ara era tot molt lamentable.