Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 20 d’abril del 2020

38 dies a casa i cada ciutadà una mascareta


Aquesta primavera és molt plujosa és una nova ajuda a quedar-nos a casa. Aquesta és una foto d'ahir al migdia feta des del pont nou del costat de la Lira del Vendrell. Avui també plou i sembla que demà també. Ahir a la tarda a dirents punts del municipi es va sentir la cacelorada en contra de l'actuació del govern municipal arran del res a la via pública del passat divendres. Aquests dies un cop més el Vendrell ha arribat arreu d'Espanya en les principals cadenes. Ahir en un comunicat l'alcalde no va aclarir res. Seguim en aquesta política que tants polítics practiquen per parlar i no dir res.
Avui ja estem en una altra història. Avui han començat a repartir a les farmàcies mascaretes. Toca una per persona i com ja passa en aquest país el programa que es fa servir s'ha esgavellat. Massa peticions. Aquest matí hi havia cua a la farmàcia del costat, però dins la normalitat.
Avui hem portat el portàtil a l'informàtic. Fa tres mesos que el varem comprar i fa el tonto a veure si li troben que passa.
Avui han tornat a passar una nova llista dels establiments oberts del Vendrell i si t'ho porten a casa. A veure si  hi són tots perquè algun s'havia quedat penjat. Seguim endavant a casa i en la setmana de Sant Jordi