Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 8 d’abril del 2020

27 dies entre parets

Portem 27 dies entre parets, aquí a casa. Ara ja es parla de quan acabarà tot això. De moment avui han dit 4 setmanetes més. Ja veig que el primer de maig hauran de fer les manifestacions des del balcó. Setmana Santa a fer punyetes i encara hi ha gent que té els sants cullins d'anar a les segones residències. Encara que algun es coli després passa el que ha passat a la Cerdanya que algú es fa mal fent el burro i han d'anar a l'hospital i allí els troben. Aquí es fan controls, però és molt díficl controlar tot això. El millor és que ja no surtin de casa.
Avui han dit al temps que el proper dilluns de la mona farà mal temps i ja anirà bé perquè de totes maneres ens haureem d'estar a casa.
Avui toca anar a comprar. Aquests dies poden ser incerts perquè no sé com actuarà la gent per setmana santa, en principi divendres i dilluns es festa, però ara va com va tot plegat. Per anar bé ja podien donar els cursos per acabats i tothom aprovats i l'any que ve serà un altre any. Pel que fa a la selectivitat un cosa pim pam oral i ja està. Enguany es diferent i ens hem de preparar per aquesta nova situació.
Pel que fa a les festes majors i similars doncs s'haurà de reduir al mínim la despesa. S'han de donar vida a la cultura, però també interessa aixecar els pobles que després d'això hi haurà més fam que una altra cosa. És com tornar a engegar una màquina vella fins que no rutlla normal la cosa costa. Vinga endavant. Fa un dia grisot. Ja va bé.