Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 28 d’abril del 2020

46 dies i noves cares a les notícies de la tele local


Una de les fotos del dia és la presentació de les notícies per part de Llorenç Avinyó. Un professional de la ràdio de fa més de 20 anys que de mica en mica ha anat conquerint espais dins la tele, però feia dies que estava a les portes de presentar les notícies que és el cim de la presència a la tele. Ahir es va produir el gran miracle, suposo que en part fruit de marxar la Gemma Armela de l'empresa. Una nova manera de fer notícies més personals.
Ahir hi va haver ple i entre les coses destacades és que es muntarà com una taula per fomentar la vila entre polítics, sindicalistes, empresaris, comerciants i derivats. A veure si es fa i la cosa funciona pel bé del municipi. Ahir es va parlar i suposo que amb el temps s'anirà concretant-. Una eina clau per saber per on tirar millor la vila per poder superar la crisis del coronavirus.
Un altre tema relacionat amb el fet del res a la carretara de Valls d'una cinquantena de fidels. Doncs que encara no s'ha aclarit realment que va passar. L'alcalde ho ha intentat explicar però hi ha molts dubtes per aclarir. Podem Vendrell ho ha portat als tribunals a veure com acaba. Ahir no van respondre a aquest punt de l'ordre del dia en una actitud molt lamentable en això que ells anomenen democràcia i participació. Van sortir nous personatges per allí que va complicant la cosa.
Avui hem fet reunió del comitè de l'Ajuntamenta amb el regidor. Una bona eina per anar entre tots buscant un camí per anar fent el desconfinament progressiu, perquè algun dia això s'acabarà i podrem sortir al carrer encara que res tornarà a ser com abans.