Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 6 de juny del 2010

Un diumenge marcat per la pluja al Vendrell

Un dia marcat per la pluja. Al matí amb al caminada popular truco un quart abans a l'Ajuntament i em diuen que si que es fa. Arribo a la plaça vella, s'ho miren s'ho repensen mentre cau un bona aiguat i es decideix repartir les samarretes i entrepans i deixar-per la propera setmana. Ja tenim tot el kit i a la propera hi anirem. Més tard havien de fer castells a la plaça Vella i al final els han fet al local dels Nens. Un lloc peculiar però tampoc no tenim gaires més alternatives. Per la tarda, s'han suspès totes les celebracions del Corpus al Vendrell. Llavors hem anat a Sitges i la veritat que està molt bé. No ho havia vist mai en directe i m'ha agradat. Ara a carregar piles que demà és dilluns.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El burka pot ser un tema important a tractar, però no en els dies que vivim... estem ofegats per la crisi i les escandaloses noticies a nivell polític.
Segons la meva modesta opinió, crec que seguir parlant d'aquest tema ara per ara, portarà a un enfortiment dels partits xenòfobs, que al no tenir un programa polític definit utilitzen aquets temes, els converteixen en polèmics i els passen a convertir en problemes per així guanyar vots.