Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 3 de juliol del 2017

El comiteros són la banda pobra dels coordinadors digitals

Els representants dels treballadors sempre som els pobres de tot plegat. Estem al mig entre un govern que prefereix invertir en processos de participació que resulten un fracàs i la gent que ja està tipa que li prenguin el pèl. Aquesta és una tasca dura en un terreny on la gent practica les grans paraules que no comprometen a res i qui dies passa anys empeny. Promeses i il.·lusions dins d'una xistera on al final sempre surt el cunill de sempre cremat i ja sense poder aprofitar res.
Els comiteros treballem pel bé de tots, encara que sempre hi ha gent que amb el temps ja s'ho ha treballat amb persona i en principi aquests ja estan salvats per algun tret que els marca, perquè tots ens coneixem en aquest ball encara que portem una máscara.
Una història que fa molt que dura i ja no és com el "cortijo" d'uns anys on tots eren de la mateixa corda i el que no arreglaven aquí ho feien al partit al vespre, sempre per quedar bé amb qui interessava. Aquí estem i seguirem treballant i dient que ja n'hi ha prou que ens prenguin el pel. No volen gent preparada, doncs no som. No som dels si buana. Nous capítols ben aviat. ( digitals) perquè han estat escollits a dit  amb una mica de betun pel mig.