Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 12 de desembre del 2023

Persones que fan entitats al Vendrell

 Al Vendrell actualment tenim dues entitats que viuen fenomen diferents. Per una banda, la Marta de la Fundació Apel·les Fenosa ha tocat el dos perquè ja estava cansada de la seva relació amb l'actual directora que crec que és basca. Doncs això aquesta persona que devia ser l'única treballadora de l'entitat ha marxat en un mal rollo. És molt trist que ens carreguem d'una manera o altra aquesta persona perquè en el fons mani qui mani aquestes entitats les paguem entre tots a través d'alguna entitat. Una gran pèrdua perquè ella ha passat moltes hores allí posant cara a l'entitat perquè els directors marxen i ella es quedava. Una gran pèrdua.

Per altra banda el Consell Comarcal que també s'apunta a la foscor informativa regnant al Vendrell on aqui només parlem del que interessa i de la resta res de res. Ara toca el cadell de la Roma de la unitat canina de la policia municpal. Pobre gos potser ni servira per a perseguir droga i ja el tenim aquí com una heroi protectora de la nostra delinqüencia

Doncs la nova gerent del Consell Comarcal que es va presntar amb altres companys i polítics de la comarca, però que per la politica democràtica que ens tenen acostumats els socialistes va guanyar la plaça i es tot un personatge ella és diu Nuria González López. És una femenista de cap a peus amb emisora de ràdio, llibres publicats. Una crac que encara no he vist que posi que es la nova gerent del Consell Comarcal enlloc, però és tot un personatge. Val la pena. S'han acabat les mitges tintes.