Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 10 de setembre del 2009

Una comarca amb un 36% d'atur. Un record fatídic

Ahir em deien que el nivell d'atur al Baix Penedès és d'un 36%. Ho trobo bestial. A Espanya diuen que potser arriben al 20 i és que naltres som més xulos i ens ho saltem. A veure si algu fa alguna cosa seria sinó la veritat és que tots tots tots ho passarem malament. Ja hem vist que el turisme no xuta, la logística potser no ens interessa. Què farem?

2 comentaris:

Teresa ha dit...

Sí, Miquel, els nivell d'atur en qualsevol part d'Espanya són molt alts (tot i que en alguns llocs es nota més que en uns altres). La solució cada vegada està més difícil, tot i que jo encara vull ser optimista.

Salutacions des de València

Glòria ha dit...

L’atur no deixar de pujar i esperat que això no s’ha acabat. Els que dirigeixen el país no saben per on naveguen, no tenen agalles, i no saben prendre decisions, per molt poc que ens agradi els nostres veïns francesos o alemanys han pres decisions que en alguns moments han resultat impopulars però ells ja veuen la llum. Aquí estan tan pendents dels índex d’acceptació popular que no veuen res més. Zapatero ja no convenç a ningú i amb les seves mesures populistes no arreglarà res,i si em d’espera un messies salvador o tenim clar, ja ens podem asseure tots junts a la cua del paro.