Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 8 de setembre del 2009

Hi ha coses que surten de la normalitat, El Pinxo de les Matas

Abans d'anar al cine hem anat al Pinxo de les Mates. Hem fet un Nestea i un cervesa. Ens ha cobrat, 2,05 euros per consumició. Vosaltres penseu que és normal? Després diuen que la gent no va als bars i fa botellon i altres coses, però és que amb aquests preus és normal que es busquin la vida. He escanejat el tiquet, però no el puc carregar al programa. No sé que passa Reconec que era a la terrassa, però ho trobomassa car. Potser més econòmic hi hauria més gent. No us sembla?

6 comentaris:

Glòria ha dit...

Amb qüestió de preus no s'hi pot jugar la gent no és tonta la enredaran una vegada però no dues.Si més no, fixat a les platjes la gent prefeix carrega la bossa a les superfícies abans de pagar l'abús d'alguns establiments d'estiu.

Beatriz Durán ha dit...

Has preguntat per dos tallats??? 3,40€ vam pagar el meu pare i jo l'altre dia... A les Mates tmb.

el Mèlich ha dit...

Es que no sabeu que entre "les mates" s'hi amaguen els atracadors i els bandolers?
Ara comprenc el fracàs d'aquest polígon lúdic que s'havia de menjar el Baix Penedès.

salut
J. Mèlich

AMMEG ha dit...

INDIGNANT!!!sort q no m'he vist la cara al pagar,... Si al menys la terrassa tingués vistes al mar, no a l'aparcament de les Mates i l'Aldi! Doncs ja s'ho trobaran!!!! perquè jo no penso tornar-hi (ni a cap sucursal d'aquesta cadena)- I sino al temps, tal com s'han extès s'extingiràn, ja ho veureu!
Merci Miquel per publicar-ho!
AMMEG

Anònim ha dit...

Gràcies per avisar. Son una colla de lladres.

Josep Manel Laliga ha dit...

El pinxo va dir-li al panxo vols que et punxi amb un puntxó ? I el panxo va dir-li al pinxo punxa'm però a la BUTXACA no !!!!....
Quina punxada !!!!