Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 7 de març del 2023

Aclarint llistes al Vendrell



 Aquests dies  han passat coses importants al Vendrell per anar aclarint les llistes electorals per a les properes municipals.


Pel que fa al Psc sembla que repetirem amb el KNT i segurament seguirà el Sori, però també hi ha gent que pensa que fotarà el camp a altres esferes i deixarà la pista lliure. Llavors la Silvia i segurament vindria el nou fitxatge de la temporada, La Marta Tobella. Seguirà tot igual menys el pobre Ruben que desapareixeria de les llistes, quatre anys i al carrer se'l rcordarà pel Pas Bus i el cobert dels taxis entre altres moltes coses. La resta tot normal. Molta còmedia que si la Rovira no es presentaria i aquí la tens igual que a l'Alfons que ja li tocaria un reconeixement del partit per la feina feta durant 50 anys i a gaudir d'una bona jubiliació. Però es veu que això de le fonts és llepol i repeteix 4 anys més. Ara falta que entri que no serà dificil. 

Vist no seria extrany que el Carnicer que està en la seva tercera joventut tornés com assessor o càrrec de confiança i un colega seu que ha viscut en pròpia carn el traspàs erc psc també tornes uns anys abans de la jubilació per tenir un bon sou com a càrrec de cofianança pels temes de poca alçada.

Pel que fa a Som poble, només tenim cap de llista. Sembla ser que estan distrets formant llistes a veure per on aniran. Ja no queda gaire i van en retard. Van començar bé, però han desaparegut en el silenci. Els altres Llasat, Navarrete, antic director de banc i pubilla vendrellenca que potser hauria d'anar de dos o tres, però ja està bé.

En el partit dels hereus de la Lidía Rodriguez, doncs ella i el Diu. Ara falta saber si el Fem Vendrell se sumarà a la proposta, tancarà la paradeta per sempre, buscarà més possibilitats per presentar-se o farà una gran festa de gàcies per tot, però aquí no es quedamos.

Res més- PP estan tots ben clinxinats i guapos preparats per tornar al poder. La Barbarà Perís intentarà tornar al poder, però possiblement li falten alguns vots per aconseguir alguna cosa i sinó doncs passarà pel record del Vendrell. Va tenir els seus anys de glòria. Les dues de Ciutadans, doncs una ho deixarà tot i l'altre sembla que donarà suport a un partit que s'havia de presentar i que no se sap que farà. Valents i Vox per allí estaran igual que Somi. Impulsem Vendrell, doncs que donin un cop de mà aquests partits que encara no estan acabats de perfilar a veure si faran tard a la sortida.


Ja ho sabeu jo vull fer el programa de ràdio perà la censura optimista no em deixa. apa salut i ditxos aquells que podeu fer ràdio.