En això de la lluita de preus hi ha coses que s'han d'estudiar perquè a vegades si que donen resultat. Què és millor fer 10 menurs a 7 euros o 100 menús a 3,5 euros? què és millor fer 8 a 3 euros o 200 a 8 euros? Un dels punts claus per entrar en el mercat i agafar clientela està en els preus. Després la gent ja valorarà el material, però de moment els preus són un atractiu de primer ordre.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
La fredor dels números et diu una cosa clara.
Ara bé, gat per llebre no pot ser. Si no dones qualitat, malament rai.
Publica un comentari a l'entrada