Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 12 de juny del 2020

91 dies i ja sabem quan podrem tornar al cinema


Portem 91 a caseta. Ara ja ens han dit que després de Sant Joan podrem tornar al cinema. Des de que van començar tot això han estat parats completament. No hi havia ni estrenes ni res. Algunes les estrenaven pels canals privats de televisió, però no estic subscrit per tant no les he pogut veure. La veritat és que tampoc n'hi havia cap que em fes el pes. A veure si en els propers mesos n'estrenen més a sovint i fan coses interessants. Als cinemes darrerament només posen pelis comercials i de tant alguna alternativa. Moltes pelis són ideals per veure-les al sofà després d'un dinar de diumenge o dissabte.
Avui han estrenat els paradistes del mercat el nou emplaçament al costat del parquing del Puig perquè aquí a la Riera va ser un fracàs a part que va fer mal temps ningú  ho vol perquè la gent no passa per alli. Tot i que el millor lloc és la Rambla on molta gent encara que sigui de pas hi passa. Quasi totes les comissions dels Barris han tornat la subvenció de 12.000 euros a l'Ajuntament perquè les inverteixi en coses socials per altra banda el Font de la Menya i el Serrayo no s'ha unit a aquesta iniciativa.A  veure que passa al final.
Aquests dies al caixer de la Caixa de l'Avinguda Baix Penedès hi ha molta cua cada dia. Resulta que el volen treure com també volen treure el de la Carretera de Valls això passa aquí i a tot arreu. La Caixa molta obra social i molt de postureo però cada dia hi ha més comercials i pocs banquers. Molt trist el paper que està fent la Caixa actualment que es gasta les peles en imatge. Patètic. Ella sempre havia estat una entitat propera al poble. Aquesta foto és dels dos caixers de l'Avinguda Baix Penedès del Vendrell, esperem que no els treguin.