Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 22 de juliol del 2007

Carretera de Sant Salvador

Un dels punts debils de la xarxa de carreteres de la comarca és la carretera que uneix Sant Salvador amb Calafell. És molt estreta, amb molta gent que circula a peu i amb molts de cotxes.Sempre està exposada a la riera perque si plou una mica ja queda tallada. Aquest és un dels punts que s'hauria de millorar urgentment i ningú en parla. Hi ha cartells de carretera si o carretera no, però no ho acabo d'entendre.

3 comentaris:

el Mèlich ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
el Mèlich ha dit...

Un apunt històric.
Sabeu l'origen de la carretera de Comarruga-Sant Salvador - Calafell?

Existeix pel caprici d'un "Governador Civil Y jefe provincial del Movimiento de Tarragona" (Em sembla, no ho sé del cert: Rafael Fernández Martínez , el nom del qual va ser a les plaques del passeig de la Unió de Calafell, durant molts anys).
Aquest Señor estiuejava a Calafell y la general 340 (Tarragona- Barcelona) se li embussava en èpoques festives. Aleshores va fer entrar l'actual carretera , pel francàs, fins a Calafell. Després va passar a ser via de la "Diputación".
A veure si algú em pot aclarar els dubtes.
Salut!!
J. Mèlich

Què t'anava a dir ha dit...

Molt bé. No ho sabia, però allí hi ha molt poc espai per a una carretera decent. Per altra banda es del tot necessària per quan el galliner de les Madrigueres sigui una realitat. Tot allò si segueix igual serà un autèntic embús. Moltes gràcies per la informació.