Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 17 de desembre del 2008

Disculpes per un malentès informatiu

Primer de tot vull demanar disculpes a totes les persones que avui han anat a la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell perquè es pensavan que hi havia l'escriptora catalana d'origen marroquí Najat al Hachmi. Jo ho vaig llegir en aquesta nota de premsa de la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell que copio i enganxo tot seguit.

Per a aquesta setmana la Biblioteca Pública Terra Baixa ha organitzat les activitats següents: CLUB DE LECTURA - Dimecres 17 de desembre a les 19.30 hores, a la Biblioteca Terra Baixa. - Tertúlia amb Najat el Hachmi sobre el seu llibre: "Jo també sóc catalana". Najat el Hachmi, guanyadora de l'edició d'enguany del Premi Ramon Llull de literatura amb el llibre "L'últim patriarca", serà la protagonista de la sessió del Club de Lectura que se celebrarà aquest proper dimecres, 17 de desembre, a la biblioteca Terra Baixa. La trobada amb els lectors estarà centrada, en aquest cas, en la seva primera obra: "Jo també sóc catalana". Publicada l'any 2004, es tracta d'un text on es recull part de la seva experiència des que va deixar el Marroc, el seu país natal, amb vuit anys, i el seu procés d'integració a Catalunya, on viu des d'aleshores. El llibre, en aquest sentit, aborda qüestions diverses vinculades amb l'experiència de ser immigrant: la llengua, la identitat, la religió, les dones, així com el sentiment de pèrdua vers el seu país d'origen i, alhora, de pertinença a Catalunya, el seu país d'adopció. L'HORA DEL CONTE - Divendres 19 de desembre a les 19.00 hores, a la Biblioteca Terra Baixa - "Contes d'hivern", amb Ferran Martin El proper divendres 19 de desembre, a les 18 h, el contacontes Ferran Martin actuarà a la Biblioteca Terra Baixa amb "Contes d'hivern". La sessió, protagonitzada per narracions vinculades a l'època més freda de l'any, conduirà al públic infantil a través d'un viatge pels racons més gèlids del planeta sense perill de refredar-se, visitant mons fantàstics on s'amaguen històries per les cantonades, i escoltant contes que arriben amb l'hivern des de les fredes terres del nord.

De la lectura d'aquesta un pot pensar que si que ve aquesta gran escriptora pel text que jo he subratllat. Reconec que no és clar i es poden donar diferents interpretacions. Ho sento per les persones que s'hi han apropat, però ha estat un mal entès.

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Miquel:
BON NADAL a tu i als teus.
Edmón.