Ahir vaig anar a menjar xató a un restaurant de la platja del Vendrell i la veritat és que era molt insípid. No tenia cap gust quan en realitat és tot el contrari. Jo crec que s'hauria de passar revista als restaurants que en serveixen per donar unes garanties mínimes. En aquest cas posar una enganxina per certificar el plat. Això no és farà mai perquè la ruta del xató no deixa de ser una cosa comercial i entre els comerciants no es fan la guitza, almenys ho fan més dissimuladament.
2 comentaris:
Això no ho farà mai la Ruta del Xató però això no exclou que no ho pugui fer qualsevol altra entitat, pública o privada, que vulgui vetllar per la garantia i el patrimoni en tots els sentits que representa aquest plat. Una secció gastronòmica de l'Institut d'Estudis Penedesencs podria fer aquesta certificació. Aquí llenço l'idea...
Tens tota la raó i desgraciadament hi ha massa restaurants que "es pensen " que fan xató.
Publica un comentari a l'entrada