Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 6 de febrer del 2010

Els Vendrellencs obligats a fer turisme

Aquí que som els més llestos i espavilats de tot hem de passar-nos la vida anant o al Vilafranca o Vilanova, Barcelona i Tarragona per anar a les grans franquícies. A veure si amb la gent que som ens fem notar i ens posar un Mercadona perquè per no tenir ni tenim ni un Mc Donald's que s'ha quedat a roda i a Calafell. El Vendrell necessita un canvi radical i menys política d'anar per casa que no ens porta enlloc

5 comentaris:

Glòria ha dit...

Estic totalment d'acord!

Mª J. Puigibet ha dit...

I tant, i el més greu és el ridícul transport públic que tenim per accedir als llocs on sí que hi ha una bona oferta comercial i d'altre tipus!

Anònim ha dit...

...un mercadona ja¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Beatriz Durán ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Beatriz Durán ha dit...

Al Vendrell, si no tens cotxe, no pots fer R-E-S!!!! I parlo tant d'estudiar més enllà de BUP o Cicles Formatius diferents a Administratiu o Educació Infantil, com d'anar a Tarragona o Barcelona: o et menges els mocos amb l'hora que es triga en fer 30 km a Tarragona amb un forat a la butxaca perquè no existeixen bonos de transport de bus, o vas en tren esperant a Sant Vicenç de Calders 30 minuts per uns altres 30 minuts en tren a l'altra punta de Tarragona... No hi ha molta diferència en anar a Barcelona amb trens que circulen cada 1 hora. La millor opció és anar amb el tren a calafell, que passen cada 30 minuts.

I sobre el comprar... Sembla mentida que 25 anys després, el Vendrell no avanci R-E-S en aquest aspecte. Hem guanyat en alguns supermercats, però els preus segueixen igual d'alts en comparació amb grans superfícies. És vergonyós. Sobre tot perquè el poble HO RECLAMA!!

Som capital de comparca, recordeu!

*(Ara sí que s'ha publicat el comentari senser!)