Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 25 de juliol del 2010

Felicitats pels Plou Com Mai

Primer de tot felicitar al Plou com Mai que van guanyar la tercera edició del Track. L'any passat el van guanyar en l'àmbit baixpenedesenc i enguany ha guanyat en la categoria absoluta. Realment era del bo i millor que ahir es va tocar i cantar al Botafoc. A vegades és difícil donar un premi perquè ens trobem davant estils ben diferents i clar entre Almargen i The violet Frequency, la cosa és molt dfierent, però bé. El primer any va guanar un grup de Tarragona, Salt L'any passat els vendrellencs Mr. Pez i enguany els de Llorenç en un total de més de 100 grups participants del territori català. Enhorabona al Miguel i un Nombre Bonito, tot un personatge amb grans músics al seu voltant. Avui és el torn de la comarca. Encara que barrejar el hip hop de La Sombra amb el rock personal de Un nombre bonito és una cosa arriscada perquè són propostes totalment ben diferents. És com si entre un equip de basquet i un futbol haguessis s'escollir el millor. Però això és cosa del jurat. Pel que fa al tribut a Sau, una mica fred al principi, però la cosa es va escalfant fins al final amb Boig per tu. Els millors Joan Masdeu i Miquel Abras. Pere Espinosa s'ha equivocat de feina, la seva vocació és el show i no la música. La Berta, no sé que hi feia per allí i el Joan Tena té una veu que no enganxa. Segueix la festa major. Una de les més llargues dels darrers anys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda.
Respecte al què dius sobre el tribut a sau. La meva opinió és que un tribut d'aquest tipus s'ha de fer una mica més acurat. No es pot tenir quatre o cinc vocalistes, perquè aixó el que sembla és un circ i es veu descarat que van per la pasta "aprofitant" el nom d'alguns d'ells. Com bé dius tu, els únics que donaven la talla era el Masdeu i l'Abras.
Respecte al concurs, donçs felicitats als grups i tal i se que s'ho mereixen, però el jurat ha escombrat una miqueta cap a casa. Violent frequency i els hewel en la meva opinió es mereixien alguna cosa més.
Respecte al Track d'avui, si els Un nombre bonito han quedat tercers en el concurs a nivell Catalunya, avui haurien de guanyar no??? jejejeje.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Des de casa es sentia un soroll ensordidor, sense poder dormir. El tribut a Sau des de lluny va sonar bastant bé.
Miquel, no sé què passa però ja fa dues enquestes que em marca el vot però no es comptabilitza, no sé perquè.
Montse.