L'Escola Camp Joliu de l'Arboç prepara cada Nadal un curs de cuina amb les cuineres d'aquest centre d'educació. Jo no hi havia anat mai i aquest cop em van convidar. És molt trist que jo era l'únic home que hi havia entre unes 15 dones. La veritat és que estava molt estudiat i no hi faltaven ni galetes ni, el rap a l'all cremat i la Sacher. Un matí que varem poder aprendre alguns plats de mà de les persones que cada dia s'encarreguen de la cuina d'aquest centre. És parla molt de l'alta gastronomia que no està a l'abast de tothom, però també hem de conèixer alguns dels plats que sense ser d'estrella michelin et permeten donar una personalitat a la teva taula. Una matí profitós i entretingut.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada