Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 12 de juliol del 2020

120 dies i horaris comercials aberrants


Portem 120 dies en aquesta nova vida i ja ens estem adaptant a la nova realitat. La mascareta ja n'hi ha de tot tipus i aquí i en els trastos guarda mascaretes hi ha el nou negoci perquè de moment és com la roba interior.  Molta bona acollida de la Daniel·la Querol en el circ Raluy que s'ha passat tota la pandèmia al Vendrell. Molta sort a aquesta jove que tot i la seva edat ja té una molt bona carrera mediàtica i molt ben portada pels seus pares i entrenadors. Una noia amb les idees clares i amb molta energia per menjar-se el món. A banda del seu vessant solidari amb causes i entitats que s'ho mereixen. Endavant Petrusca que res no et pari.
Avui a la plaça Nova del Vendrell reviuen un concert que Pau Casals va fer fa 100 anys. Doncs molt bé. Hi ha molta gent a les platges, però la majoria són de per aquí a Barcelona i Osca i algun de Lleida que també té la segona residència.
Trobo aberrant que el diumenge obrin els supermercats matí i tarda. L'Esclat Bon Preu del Vendrell obra fins a les 22 hores avui diumenge. Trobo bé que aquestes empreses donin un cop de mà a la festa major, xatonada i altres, però obrir un diumenge al matí és absurd, però el més problemàtic és que no tanquin fins a les 22 hores. Ho trobo una gran injústicia pels seus treballadors. Crec que a més cobren com a dies normals. Això no s'hauria de permetre si realment aquí ens preocupem dels treballadors. Aberrant. Molta política de rentar la imatge amb tancar per la tarda el dia de la Diada, però són com els altres. Estic indignat.