Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 21 d’abril del 2022

Després de Setmana Santa Christian Jesús torna de nou

 


Hem superat amb èxit la Setmana Santa amb una certa normalitat que no ens va privar un altre cop de tenir el nostre raconet a les grans cadenes estatals per un video enregistrat en la processó del passat diumenge de Rams. Fins que no tinguem a casa nostra l’esperada caserna de la policia nacional que ens permeti entre altres coses renovar el passaport podríem tenir una delegació de Tele 5 que ens garantiria una publicitat gratuïta fins a l’altra punta de la Península Ibèrica. Podríem exportar aquest optimisme viu en rosa a totes les regions de la península on el gran Rodrigo Diaz de Vivar va sotmetre amb les seves espases Tisó i Colada.

Un cop més que al pobre Christian Jesús l’han fustigat,  crucificat i mort el tornem a tenir aquí. Total en tres dies el tornem en plena forma per protagonitzar els més acolorats debats, disputes més intenses i acusacions vàries d’aquest barri peculiar que tenim aquí entre Jerusalem i el Penedès. Un terreny de ningú on cadascú fa el que li sembla bé mentre no faci saltar els automàtics o produeixi algún incident amb ressò mediàtic.

Després de tot el que ha passat i hem pogut escoltar en alguna de les moltes misses d’aquest dia, podem trobar el nostre heroi fresc com mai.

Ara ha sortit amb energia per gaudir d’aquesta nova proposta optimista de color rosa. Una primavera on podrem veure grups d’aquí de casa nostra i d’una mica més enllà que ompliran d’art places i carrers de la vila. Perquè la gent surti i doni vida a un poble on cada setmana tanquen dos establiments, però també n’obra un de nou per intentar tirar endavant en aquest municipi molt difícil per moltes i variades raons que tothom coneix. A l’estiu com diu el refrany tota cuca viu i la gent acostuma a sortir i a prendre alguna cosa en places i terrasses i és un bon moment per tenir obert el negoci i poder superar així els mesos més durs del calendari.

Aquest Jesús ha de començar a treballar per la propera festa major que és un dels epicentres festius de la localitat i esperem que enguany es puguin escollir propostes millor que el Toni Moog que li va robar mitja actuació al grup de després perquè el nen no tenia gaire audiència i va esperar a què la cosa s’omplís una mica més, molt mal fet perquè no va respectar el temps de cadascú. En un temps en què a la una de la nit ja havies d’estar a casa.

Enguany com això dels administradors coixeja i en són un menys que el que marca aquest protocol que encara no s’ha aprovat com deu mana però que genera moltes fidelitats incondicionals, em permeto el luxe d’aconsellar que ens vingui a veure Camela en un lloc gran perquè segur que ompliria fins a dalt. Ja fa molts dies que el Vendrell és més de Camela que no pas dels Pets i el Miki Nuñez qui ja ha vingut fa un parell d’anys en una actuació estel·lar a la Rambla Cañas.

Doncs aquestes algunes de les tasques oficials en els propers mesos a part d’anar fent de porter en els plenaris i altres trobades de polítics quan xuti la defensa, mentre el seu líder espiritual se’l mira de gairell per a veure per on sortirà aquest nou messies del color  vermell i rosa.

La gran tasca del nostre Christian Jesús juntament amb el Demiurg és la preparació de les properes eleccions municipals que de moment marxen sols a tota máquina perquè la resta de forces polítiques de la localitat encara estàn plantejant moltes coses per tirar endavant la candidatura. En canvi el nostre messies salvador ho té molt fàcil perquè està més clar que l’aigua que els tres primers números repetiran en les properes eleccions municipals.

A partir d’aquest podi hi posaran algú que fa anys que està en el banquet i va reclamant un lloc perquè ja ha vist com alguns intrusos se li va posar davant en les passades municipals i això ho va entendre un cop, però no sé fins on arribarà la paciència quan el mateix fenomen es torni a produir un altre cop. Benvingut a la terra Christian Jesús i aquí davant tens el darrer any de legislatura o el final d’un nou principi, una gran part depèn de tu i del teus incondicionals. La resta encara està a boxes buscant equip i mirant quin vestit es posarà en la propera carrera.