Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 9 de juliol del 2023

Concerts mal gestionats: Cunit, per exemple

 


Jo sóc una de les 8000 persones que el passat dissabte va acabar a l'esplanada de l'estació de Cunit. Evidentment no vaig fer cua per entrar al recinte perquè hi havia molta gent que la feia i el millor es posar-se al costat de la tanca i mira des d'allí i es veia perfectament. 

On està el problema? La gent de dins el recinte quan estava amb aforament complet no ocupaven ni de bon tros l'espai. La resta de gent a fer cua i a mesura que anaven sortint anaven entrant, però això s'hauria d'haver dit pel micro perquè la gent no hagués fet tanta cua per entrar si hagués sabut que seria complicat. Els pringats van ser els Serveis Leon que fein el que volien per allí hi havia uns pocs polis i mossos que anaven amunt i avall , però no s'hi van implicare en els problemes que allí hi havia. 

 Primer de tot no sé pas perquè varen posar un tanca en un tros de l'esplanada tan gran, segon perquè no es va fer el recinte més gran, tercer perquè no es feia més gran, quart perquè no s'avisava a la gent que estava fent cua que no va acabar fins a les 5 de la matinada quan el concert ja estava a punt d'acabar. 

ALtres dubtes com és que entre els primers i els segons van estar més de 40 minuts de canvi de grup, com és que els thiets van tocar a les 5 del matí quan és el grup que atrau més públic infantil.

No entenc res, però qui va muntar el concert d'ahir que s'ho faci mirar. El so molt bé, se sentia de lluny, però la resta un nyap.