Pel meu aniversari em van arreglar una visita guiada a Torclum on el Josep i l'Ester s'encarreguen de fer el miracle de convetir les olives en oli i sense cap residu i sense cap despesa aconseguint inclús pelet per l'estufa familiar.
Un negoci de dos joves que estiment la terra i van lluitar pels seus fruits i per treure el màxim rendiment a a la nostra terra. Doncs ells de mica en mica va creixent en producció i també es dediquen a fer tasts com el d'avui ja tenen un parell o tres de mesos plens. Un negoci sabent aprofitant el que tenim seguint els consells pares i aportant coses noves.Jo sóc fill de pagès i estic molt orgullós deixar el testimoni de la nostra comarca en aquestes famílies que han sabut trobat el millor camí, poc a poc sense fer escàndol, però treballant dur. El producte que vénen allí es exquisit amb altres varietats com la confitura i la olivarda. Aquest és el preu que toca, ja está bé de vendre vi a preu de sifon que ens ha portat a la ruina. La gen que li han donat el valor que toca al seu producte, són els qui ho han tirat endavant i van fent a molt bon ritme. Són uns referents a la nostra terra. Llàstima que en siguin poc , però no hi ha alternativa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada