Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Objectiu Lax 'N' Busto aconseguit !!!!!!!






Els Lax ‘N’ Busto del Vendrell va aconseguir omplir la sala de l’Espai Movistar de Barcelona. Un esperat concert que va arribar a les 10 en punt de la nit i durant una hora i mitja ens van oferir una vintena de peces. Van predominar les del nou treball, però no hi van faltar algunes de les més importants de la seva llarga trajectòria musical amb 22 anys d’experiència i 11 discs a la seva discografia. Juntament amb noves creacions com “Que boig el mon” i “Fish in the water”, que molts dels seus fans ja es portaven ben apreses tot i que oficialment el disc es posa a la venda aquest dilluns dia 27 d’octubre, no van oblidar els clàssics com “Tinc fam de tu”, “La meva terra és el mar”, “Miami Beach” entre moltes altres. Una de les notes curioses és que el Salva R. Alberich va interpretar mig en euskera i mig en català la cançó “Maite Zaitut” traduïda al català com “T’estimo molt” que formar part del repertori del grup basc Pirritx eta Porrotx.
Els fans no van poder escoltar totes les cançons que formen el nou disc de la formació vendrellenca. Alguna va quedar al tinter perquè hi hagi més motivació a l’hora de comprar-se el disc i de seguir els nous concerts. El grup es va mostrar en tot moment lliurat al seu públic que crec que va superar el miler de persones que també va donar el 100% de la seva força per acompanyar en aquest concert presentació. El concert se’l van treballar de valent i després d’una de les cançons dels visos “Per una copa” que va tancar l’actuació el públic no va parar de demanar més dosis d’aquest concert brutal.





El nou disc sona al més pur estil rocker, però també amb influències del soul, balades “heavy” tipus Scorpions, etc. És força potent pel que es va poder sentir aquest divendres a Barcelona, pel que vam sentir sembla que no té tanta força com alguns “tracks” del seu anterior disc. Els Laxen tot i que ja fa més de dues dècades que estan a dalt l’escenari saben adaptar-se i sense perdre el seu estil personal vas veient que hi ha una evolució en les seves creacions. Una tasca que el públic agraeix comprant el disc i seguint les seves gires. Ara per ara ja tenim dues generacions de fans: els que els seguim dels seus inicis i els qui s’han anat incorporant a l’energia que transmet aquesta formació en què la majoria dels seus membres estan a cavall dels 40 anys. Hi havia una àmplia representació d’admiradors del Baix Penedès amb una especial incidència de gent del Vendrell que no es van voler perdre aquest cita obligada en la seva trajectòria musical.
El grup teloner va ser “Terapia de Shock”. Una formació jove que va saber escalfar l’ambient. Llàstima que molta gent potser no hi va anar perquè va ser una actuació que ningú coneixia fins els darrers dies que va sortir de forma casual aquesta notícia a través de la xarxa.
Una de les properes cites per veure el grup en directe i de forma gratuïta és el 14 de novembre a dos quarts de vuit de la tarda al Tibidabo de Barcelona. S’ha d’enviar un email a elrepte@barcelonatv.cat i a l’entrada mostrar un exemplar vàlid per a dues persones del nou disc “Objectiu: la lluna!”. Esperem que aquest disc tingui com a mínim tan bona acollida com “Relax”.


2 comentaris:

nnox ha dit...

HOLAAAA!
Doncs ara he estat revisant el meu blog, i he trobat un comentari teu de fa... bff!
I se'm fa estrany...
Però vaja...
Que em fa molta il·lusió :P

Apa, molts petons,
aniré passant!

Anònim ha dit...

Un concert BRUTAAL!!!ens va falta unes knçons +!!!amb ganes de + LAX?N'BUSTO!són uns cracks! i el nou cd increible, a escoltar-lo!q realment val moltíssim la pena!esperem el pròxim concert!;-)
AMMEG