Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 2 de maig del 2010

El Vendrell encara ha de créixer molt i molt

El Vendrell ha de creixer una bestialitat. Només cal pensar una mica: El botafoc, Les Madrigueres, el Tancat 2 que està al costat del tancat i ja fan carrers, El darrer del DIA de la carretera de Tarragona l'ARE de tocar Santa Oliva. Si tot això funciona ja ho tindrem tot un altre cop petit, amb les butxaques plenes tant Ajuntament com empresaris de la construcció. Ara falta trobar qui s'atreveix a plantar la primera casa al Botafoc del Vendrell. Segur que encara em deixo algun.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un comentari una mica simplista. Aixo em recorda quan era canalla i no entenia perque hi havia gent a l'atur amb tants boscos per netejar. El Vendrell pot creixer, pero primer s'han de generar llocs de treball i no fer-se la foto firmant convenis com el pallasso del DIU. I de moment es destrueixen llocs de treball, com Intermarche, les cues al paro a les set de mati els hi hauria de fer caure la cara de vergonya aquesta merda de politics ke tenim. Hem de planificar un urbanisme sostenible amb el territori i no convertir el vendrell en un kaos absolut, observar i aprendre dels problemes de les dimensions i massificacions d'altres vil.les, i de moment els putos politics nomes han urbanitzat massivament el territori, el mes facil i calers a la butxaca. Em sembla que amb aquests inutils ke tenim al vendrell d'aqui uns anys ens haurem de plantejar emigrar si venem el pis

Anònim ha dit...

El Vendrell no pot créixer més,de fet hauria de minvar. Cal restaurar, rehabilitar, netejar boscos,fer carrils bici... Si tractéssim una mica bé les platges, les vinyes, els turons, la part vella i adobéssim la part nova, podríem tenir turisme de qualitat i una economia de més valor afegit. Sisplau! NO ACABEU DE DESTRUIR EL POC QUE QUEDA!!!