Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 5 de març del 2011

El Track va millorant

Enguany al Track ja no tenim finalistes que estan a tots dos llistats, el general i el del Baix Penedès. Àixò em sembla molt bé perquè dones més oportunitats a la gent. El que crec que costa és comparar artistes de diferents estils. Ja sé que en aquest país com més grups tens ets més important, però elTrack hauria de buscar un estil. No pots comparar un "serrat" amb uns "Heroes del Silencio" en el mateix concurs. Es com si comparessis una bici i un turisme en un concurs de vehicles. Ara li falta la concrecció i de mica en mica anirà perfilant el bon camí. Que guanyi el millor, sigui d'on sigui encara que costi triar.. Això és el més important.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel, amb tot el respecte i estimació, però crec que a vegades opines de les coses com si tu tinguessis el do de la veritat eterna.

M’agradaria saber quina especialitat professional tens per opinar categòricament de com s’ha d’enfocar un concurs de música? I cas que no en tinguis, que no passa res, quina experiència professional tens en aquest àmbit?

Potser és que no et conec i ets el responsable de programes com “operación triunfo” o “tu si que vales”?

Pensa que una de les regles bàsiques d'un blogger és no exercir de "gurú", doncs queda fatal.

Què t'anava a dir ha dit...

Jo sóc una persona que dic el que penso. no faig res més. sinó estàs d'acord ho trobo molt bé. la veritat que de música no hi entenc gaire, però la consumeixo i per tant dins la meva posició puc opinar i més en el meu blog. una altra cosa, posa el teu nom així quedarà molt millor la teva apreciació que agraeixo. estem en contacte, com a persona anònima que ets, fins ara.

zel ha dit...

En tot cas, sort als participants, n'hi ha molts que esperen oportunitats...

Pemi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
P-A ha dit...

els blogs passen per diverses etapes; zero comentaris, alguns comentaris,comentaris fent la pilota i comentaris capullos quan la cosa comença a xutar. Felicitats, Miquel, ja has arribat a tenir trolls.