Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 19 de març del 2011

Qui té la veritat.

Ahir hi havia al diari del Baix Penedès la carta d'un senyor que deia que hem d'anar en compte amb els blocs i tot això perquè hi escrivia molta gent sense propietat i que per escriure s'ha de saber i coneixer el tema i dir la veritat... Això em fa gràcia. qui té la veritat? Jo no. Al blog jo escric el que vull qui no estigui d'acord que m'ho rebatri. Hi ha motls polítics que fan de polític i no en tenen ni un borrall. Per tant, llibertat per a tothom. Per favor.

9 comentaris:

P-A ha dit...

suposo que lo que vol dir l'home és que confonem la paraula escrita amb la validada. Abans, ningú posava en un atlas "la capital de França és Roma", avui és molt fàcil posar-ho en un blog. Hi ha temes en els quals s'escriuen barbaritats. i la gent fa cas perque està escrit.

Anònim ha dit...

Miquel, hi ha molta gent que escriu coses als blocs i als comentaris dels diaris que sap deliberadament que són falses. Jo crec que igual que els periodistes tenen un codi deontològic que “en principi” els obliga a tenir una certa professionalitat. Els que feu blocs, que esteu fent un tipus de periodisme més proper i personalitzat, també heu de tenir aquest mínim de correcció, de professionalitat, d’educació i de “savoir-faire”.

Hi ha comentaris que han arribat a insultar a les persones sense cap fonament i altres que diuen falsedats, saben ells mateixos que ho estan fent. Perquè és cert que no existeix la veritat eterna, però hi ha coses que no tenen volta de full, com que després del dijous ve el divendres o que un dia té 24 hores, ........

Tu saps que hi ha hagut blocs, com per exemple el del Fòrum Cívic, que ha patit també aquests tipus de comentaris (difamatoris, falsos, malintencionats, insultants,....) tant per una banda com per l’altra i que han provocat molta polèmica i malestar entre els administradors del mateix bloc.

Jo crec que no es tracta de qui te la veritat (com he dit ja sabem que no existeix la veritat eterna), es tracta de que no tot si val!

Jo tampoc no crec que sigui bo fomentar uns blocs a l’estil dels programes de Tele 5 on enlloc de periodisme es fa un altre tipus de coses. I no crec que sigui bo, sobre tot per la joventut.

En el tema polític de moment no hi entro, dona per un comentari molt més ample!!

Anònim ha dit...

Tambè hi ha molts funcionaris que fan de funcionari i no tenen ni mig borall i els hem de seguir patint!!!

Quantes coses tenim que no funcionan be, no?

Anònim ha dit...

A tu t'agradaria que et diguessin a un bolc o a un comentari d'un diari que ets un estafador? o que ets un lladre? o que a la teva feina només fas que perdre el temps i enganyar als demés? o que ets gordo? o qualsevol altre bajanada?

Fins on podem o val arribar segons tú?

P-A ha dit...

Un blog no és un diari, i per tant no està subjecte a les mateixes limitacions. N'hi ha que son seriosos i d'altres que no, i és responsabilitat del lector agafar les coses amb pinzes. Jo puc escriure que les vaques volen a un blog, però el lector és qui ha de discernir de que no està llegint un diari.

Anònim ha dit...

Que un bloc no és un diari no ho pots dir tan alegrement. Mira't a la xarxa les definicions de bloc.

Que n'hi ha que son seriosos i d'altres que no, esta clar, només cal llegir segons quin, però que és el lector qui ha de discernir que no està llegint un diari ja és un altre tema.

El Miquel veig que, amb els temes que toca i de la manera que ho fa (plan això és així perquè ho dic jo i si ho dic jo no pot ser d’un altre manera) vol donar un aspecte de serietat i professionalitat que al final no te si les dades que va introduint i donant no són certes o amb una certa dosis de serietat i rigor.

Llavors acaba sent blocbrossa.

P-A ha dit...

hi ha nens de 13 que tenen blog. No hi ha cap nen de 13 que escrigui en un diari.

Anònim ha dit...

Les nenes de 9 anys ja escriuen el seu propi diari. I fa ja més de 30 anys que ho fan!!!

Beatriz Durán ha dit...

Els blocs que diuen mentides, tenen els dies comptats... Això està clar. Una altra cosa és que les veritats facin mal, però no deixen de ser-ho.