Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 6 d’agost del 2021

No volem ser els millors

 



De petits ens han ensenyat que hem de ser els millors. Aquesta és la nostra fita vital que hem d’anar superant per etapes fins arribar a dalt de tot. A partir d’aquí doncs fer el que costa més que és no tornar a baixar amb més o menys rapidesa. Igual que les variants dialectals de pobles i comarques es van perdent per la influència dels mitjans de comunicació i de la sensació que sinó parles com els presentadors del Telenotícies no ho fas correctament. En aquesta societat que tothom vol ser original, en especials els joves, després dels trobes pel carrer i sembla que tots vagi uniformats perquè vesteixen i es pentinen totalment igual. Llavors et preguntes on està l’originalitat de ramat, per cert aquest és un terme que hem inclòs en el nostre dia a adia arran de la pandèmia.

La gràcia és que hi hagi una diversitat social i aquesta sigui respectada pet la resta de la societat que ens envolta. En la nostra joventut estava de moda ser advocat, però amb el pas del temps s’ha demostrat que altres tasques que havien de passar per formació professional han tingut millor futur que no esdevenir un llicenciat en dret. Una part important de la gent es mou per les modes i les tendències que els van portant d’un lloc a un altre, però altres preferim seguir el nostre camí sense tancar les orelles al que passa fora, però no pas convertir-se en un més de les noves tendències.

Ara que alguns municipis estan dissenyant carrils bici per als seus usuaris, ja poden anar pensant en el carril monopatí perquè cada dia hi ha més persones que utilitzen aquest vehicle per moure’s dins el municipi. Els nostres polítics sempre van més lents que els moviments socials. No cal ser els millors sinó els més actualitzats.