divendres, 17 de setembre de 2021

L’Agenda de la Fura

 


Un dels punts forts de la Fura és la seva agenda penedesenca. En les tres comarques i escaig on es reparteix aquest setmanari es porten a terme molts actes de diferent tipus. Agafar cada divendres una nova edició et fa una visió general de tot el que es porta a terme a casa nostra. A partir d’aquí pots triar on anar en els propers set dies. Aquesta informació és molt més important durant l’estiu perquè els actes es multipliquen per les festes majors i similars que es porten a terme a casa nostra. L’any passat amb el Covid va passar un fet peculiar perquè hi havia localitats que no els interessava que es difonguessin els seus actes perquè era només pels veïns del municipi arran de les restriccions de la pandèmia. Poc a poc anem tornant a la normalitat d’abans i cada dia les restriccions són menys dures i aquests espectacles poden acollir més públic.

Quan van començar les xarxes socials hi havia menys gent i la informació era més fluida, però poc a poc aquestes eines s’han utilitzat amb excés i al final resulta que de tanta cosa que hi ha potser no trobes la que busques.

Una altra de les possibilitats és la consulta de la seva versió digital que t’aporta la mateixa informació i no necessites tenir el paper a l’abast.

La Fura un cop més s’ha convertit en una eina més per viure i conviure al Penedès i les seves pàgines t’aporta un tastet d’aquest territori al mig de Tarragona i Barcelona i entre el mar i la muntanya. Un espai on ens ha tocat viure i que pel seu creixement demogràfic constant segurament no s’hi està malament. L’agenda de la Fura seria com una mena d’estructura d’estat d’aquesta vegueria que ni tant sols està embastada i existeix sobre el paper i poca cosa més. No desaprofiteu aquesta eina que us aporta la Fura i gaudiu d’un cap de setmana sense haver d’anar gaire lluny.