Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 23 de desembre del 2022

Ara que ve Nadal

 

 

 



En aquestes dates tan especials seria bo que entre tots ens apliquéssim en aquestes tendències per conserva la natura que acull. Allò que deien del canvi climàtic ho tenim aquí i no ens cal esperar gaire per veure que alguna cosa falla perquè en molt poc temps han canviat moltes coses en la meteorologia i encara potser el que arribarem a veure al pas que anem si no hi posem fre.

Llavors ara que vénen les festes de Nadal seria bo que comencéssim a variar algun dels nostres hàbits per evitar que les coses encara canviïn a pitjor. Una de les coses importants que es poden fer és regalar bosses per embolcallar entrepans i maletes per posar el menjar. D’aquesta manera podríem estalviar molt en paper d’alumini i plàstic que després va a les escombraries. Quan tornem a casa ho rentem i al dia següent com a nou i a contribuir també amb el nostre granet de sorra en favor del medi ambient.

Hem de tenir un seguit de normes bàsiques no escrites que hem de tenir en compte. L’amor a una persona no es valora ni pel nombre de regals que rep ni pel seu preu sinó que tot això està vinculat a  altres característiques més subjectives. Hi ha canalla que són més felices petant el paper de regal que no pas amb els obsequis obtinguts. Això no sé sap mai, però hi ha molts joves que estan saturats de joguines i al final no en valoren cap si la cosa no es fa amb mesura i tenint en compte el destinatari. Al final de les festes el més important són les relacions que s’han produït entre la família i amics que no pas el valor dels regals rebuts. Hi ha molta gent que es neteja la consciència a base de regals i això no va enlloc.