Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 26 de gener del 2024

Temps curts

 


No sé si si us passa.  Jo que vaig viure un episode cruel del Covid des de que vaig sortir d’aquella durà història visc el temps en períodes més curts. Puc comptar com a molt una estació, però res de calcular les vacances d’estiu ni res d’això. Sobre la marxa és la gran frase que va agafant força. La inseguretat en el treball, en els lloguers són algunes de les coses que fan el nostre futur impresible i ens obliga a fer les previsions a més curt termini.

Vivim en un món on les sopreses ens poden trastocar el dia a dia. Fa quatre dies el covid va parar el món i el va transformar fins uns límits que encara desconeixem perquè encara estem païnt algunes de les seves conseqüències. Ara a sobre nostre tenim un altre tema que no se’n parla prou com és la sequera amb uns pantans que es pot veure que s’hi amaga ens avisa que això a l’estiu no es podrà aguantar.

Tenim els preus que cada dia pug
en més, però com a compensació podem viatjar gratis en rodalies. Hi ha moltes persones que ho aprofiten i uns diners que s’estalvien per complir amb els deures laborals. Però hem d’anar en compte que molts cops els horaris són orientatius i a vegades els trens ni arriben a passar. L’oli aviat el tindrem a la caixa forta deixat perquè és un  dels productes estrella del consum diari. Si anem així ens haurem de dutxar amb sifó o cervesa que serà el més rendible. El món cada dia va muntant i nosaltres anem a sobre com el futur ja el tenim aquí.