Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 12 de gener del 2024

Moltes gràcies per tot Raimon.



 Avui ha estat el gran dia de la jubilació del Raimon. Tot un personatge que ha fet que la nostra feina sigui més amena amb les seves bromes indirectes i altres comentaris. Persona que ens ha ensenyat que una escala és una gran muralla per una persona que va en cadira de rodes, Ell ens ha dit que quan està entre multituds només veu pits i culs perquè la seva alçada li porta fins aquest nivell. Una persona que  ha lluitat per viure cada dia una mica millor juntament amb els seus amics més propers. Persona propera que també va entrar en el món del comitè municipal que ès una entitat de postereo per justificar que faig el que vull mentres aquests burros perdent el temps negociant.

No crec que el Raimon figuri mai en l'escala dels vips de l'Ajuntament perquè ni falta que li fa. Ha viscut amb el seus i ha compartit amb qui li venia de gust. No ha vingut a ser cap ong perquè alguns que ho fan al final nomes treball cap a casa. Ell és honest les cartes sobre la taula i en parlem. Delineant per estudis, ni  idea quin nom artístic. Un dels clàssics quan jo vaig entrar amb figures com el Gabarron i el Marijuan, el Jardi i el Roca.Cada dia en som menys i de mica en mica les noves generacions anem pujant per fotre el camp perquè tenen 150.000 euros per tres càrrecs de confiança via digital i naltres ens regategen una merda d'hores extres. Aquí seguirem, però poser els més més poderosos del planeta però no tindreu mai la raó i els palmeros durant el que durant. Al cap de 4 anys veuen la realitat quan s'acaba la pagueta. Seguim endavant Raimon millor no cobra un duro al comite i veure algusn actituds miserables que no pas viure untat i copiar i pegar tots els tik toks del rei que va nuu. 

Ets una gran persona, molt humà i el que tens i penses ho dius sense filtres i manipulacions. Salut i molt bona jubilació. No serem eterns, però serem lliures.