Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 11 d’octubre del 2007

Què escoltes dimecres de 7 a 8 de la tarda?

Som un grup de sis joves del Vendrell que ens hem conegut principalment a través de les pàgines d’opinió del Diari del Baix Penedès. Els nostres noms són Alfredo Valdivielso, Laia Gomis, Marta Mercader, Miquel Casellas, Roger Caballero i Yolanda González.
A partir d’aquest fet de compartir secció vam decidir crear un espai de debat i fer-ho a través de la ràdio perquè altres persones ens puguin escoltar a l’igual que fins ara ens han anat seguint a través del Diari del Baix Penedès o dels blogs que hem anat penjant per internet. Creiem que encara que tenim molts punts que poden discrepar també tenim molt bona sintonia. Fruit de tot això és el projecte que encetem a través de les ones hertzianes. La nostra participació en aquest programa és a com a persones independents que participem des del nostre punt de vista personal en un projecte unitari però conservant cadascú la seva visió personal.
Intentarem repassar durant una hora setmanal els principals temes que ens afecten com a persones i també com a persones del Vendrell que reflexionen sobre allò que els preocupa o a vegades simplement tenen curiositat de travessar durant una petita estona la porta del desconeixement. Si alguna persona estigués interessada en participar en el programa o vol fer alguna queixa o aportar suggeriment que no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre email pasdevianants@gmail.com Si voleu saber més coses us ho explicarem a través de la sintonia de la ràdio. La cita és els dimecres de 7 a 8 de la tarda a través del 107.1 de la FM, Ràdio el Vendrell. Es pot escoltar a través d’internet en http://www.rtvelvendrell.com/ . El primer dia és el dimecres dia 17 d’octubre i parlarem amb una persona que te moltes coses a dir del comerç i el turisme del Vendrell.

Pas de vianants
Programa de ràdio el Vendrell

Els sis protagonistes d’aquesta aventura radiofònica són:

Alfredo Valdivielso
Laia Gomis
Marta Mercader
Miquel Casellas
Roger Caballero
Yolanda González


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desitjo que el projecte funcioni.
Garmir.

Què t'anava a dir ha dit...

Moltes gràcies. Intentarem millorar el programa setmana a setmana.