Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 20 de setembre del 2008

Buscar altres fonts d'ingressos municipals

Els Ajuntaments es queixen que no han baixat molt les recaptacions per la crisis en la construcció. No és normal que la majoria d'ingressos es basi amb això. Alguna cosa falla. S'ha de canviar moltes coses en aquest país perquè tothom estigui a dues veles d'una cosa que ja es veia venir. S'han de modificar les ordenances i buscar potser altres ingressos i no matxacar tant amb impostos la construcció.

3 comentaris:

marta mercader ha dit...

miquel si no hi ha ingressos via construcció i l'ajuntament per llei no es pot endeutar més d' on creus que treuran els diners .................el que està buscant la FMC i AMC són formules perquèe sl ajuntamnets puguin endeutar-se més del que marca la llei i que l'estat compleixi amb els terminis de pagament cap als ajuntaments. T'asseguro que no estan parats.

garmir ha dit...

Hola:
Crec que a aquesta crisi, també va contribuir quan es va treure el IAE.
Edmón.

JG ha dit...

Molts alcaldes, abans que reivindicar justícia territorial i social pels municipis petits, prefereixen ser còmodes i anar requalificant el terrenu per anar recaptant el que poden, i si hi poden esgarrapar alguna comissió millor que millor. Els interessos de particulars en l'expansió i requalificació urbanística no serien tan evidents si els Ajuntaments fossin més severs i organitzats en la seva ordenació urbanistica, però per això cal una solidesa financera que ara no es té a nivell municipal.